The Wall

The Wall er Moos ApS eget selvudviklede hus, som kan blive modificeret og tilrettet. Vi er eksperter i arkitekttegnede huse, og kan til hver en tid hjælpe med at skabe dit drømmehus, ud fra vores præcise byggeteknikker, som sørger for at din eneste opgave er at drømme og fortælle, så ordner vi resten.

Ring til os på 7020 7110 og hør mere om mulighederne for The Wall

Hvad er The Wall

Huset er model “The Wall” og er et godt eksempel på både fantastisk udnyttelse af kvadratmetre, samt meget høj kvalitet til prisen. Huset er konstrueret med “skråt” loft der giver en stor loftshøjde og derved en fantastisk rumfornemmelse.

Et rigtig godt “familehus” der med sin enkle og stilrene byggestil gør det praktisk og overskueligt for den travle familie.

Det smukke stue/køkken/alrum område giver plads til samvær og udfoldelse. Og med de store vinduespartier bliver naturen en del af rummet. Der er direkte adgang til et stort badeværelse fra forældresoveværelse. I midten af huset er der en stor og rummelig skabsgang hvor der er adgang til tre værelser og badeværelse.

Her tages der også højde for individuelle ønsker og behov. Eksempelvis er der i det ene værelse bygget en stor hems, hvilket udnytter kvm optimalt

Huset er tegnet af Moos´s  samarbejdspartner arkitekt Gorm Helles, som virkelig har sans for detaljen. Og Huset er opført af Moos

Se produktblad

Søger du en hovedentreprenør til dit projekt?

Læs vores onlinebrochure

KONTAKT

Bogholderi og Administration
Helle Hovmand
Mail: hho@moos-byggeri.dk
Mobil: 3178 5229
Faktura sendes til:
faktura@moos-byggeri.dk

Bank og cvr
Sparekassen Kronjylland
Regnr.: 6680 / Kontonr.: 0011412297
IBAN-Kontonummer: DK7266800011412297 / BIC-kode: KRONDK22
Cvr: 3125 1745

    Vejledende materialespecifikationer på The wall husene

    Få et overblik over, hvilke muligheder du har for tilpasning af din nye bolig fra MOOS A/S. Nedenfor er listet standardmaterialevalg samt tilkøbsmuligheder. Når tilkøbsvalg er kendt kan vi sikre Jer fuld budgetsikkerhed for de samlede omkostninger, under byggeperioden. Vi tager forbehold for fejl. Inkluderet materiale er gældende fra tilbud afgivet efter .