Mange års erfaring giver tryghed

Moos ApS er et dansk entreprenørselskab, som siden 2006 har udført projekter inden for hovedentreprise. Siden 2006 har vi arbejdet professionelt, ambitiøst og dedikeret med hovedentreprise, hvor vi blandt andet ser vores IT-systemer som en afgørende konkurrencefordel.

Man skal bygge sit bedste. Hver gang.

Moos ApS er et dansk entreprenørselskab, som siden 2006 har udført projekter inden for hovedentreprise. Vi arbejder professionelt, ambitiøst og dedikeret med hovedentreprise, hvor vi blandt andet ser vores IT-systemer som en afgørende konkurrencefordel.

Vores værdier

Værdier er intet værd, hvis de ikke efterleves i virkeligheden. Hos Moos ApS ønsker vi derfor ikke alene at blive målt på vores resultater og bundlinje, men ligeledes på, hvor dygtige vi er til at leve op til vores værdier samt etik og moral i vores daglige arbejde i virksomheden og rundt omkring på vores mange byggepladser.

Vores DNA

  • Vi gør os umage
  • Vi finder løsninger
  • Vi respekterer mennesker

Forstået på den måde, at alle vores kunder kan have tillid til, at vi udfører alle projekter i overensstemmelse med det, der er aftalt, at vi altid har en professionel tilgang til projekterne.

Værdierne skal være synlige 3600 rundt i alle processer og arbejdsgange

Gør de ikke det, hører vi gerne fra dig, så vi hurtigt kan få rettet op på det. Du er altid velkommen til at kontakte os på 7020 7110.

1200
Moos er vi vant til at arbejde sammen med mange forskellige kunder med forskellige behov og projekter. Vores kunder har dog én ting til fælles – de går aldrig på kompromis med kvaliteten og kræver altid at budgetter og deadlines overholdes for enhver pris. Det motiverer os mere end noget andet.
Færdiggjorte

Projekter

Moos er en virksomhed der hviler på et solidt fundament af godt håndværk, troværdighed og en stærk økonomi.
Vi ved hvad vi er gode til og holder hvad vi lover.
Samtidig med at vi løbende får nye kunder, har vi også haft kunder der gennem årene vender tilbage til os.
Det er den største anerkendelse - og det er vi stolte af.

Søger du en hovedentreprenør til dit projekt?

Læs vores onlinebrochure

KONTAKT

Bogholderi og Administration
Helle Hovmand
Mail: hho@moos-byggeri.dk
Mobil: 3178 5229
Faktura sendes til:
faktura@moos-byggeri.dk

Bank og cvr
Sparekassen Kronjylland
Regnr.: 6680 / Kontonr.: 0011412297
IBAN-Kontonummer: DK7266800011412297 / BIC-kode: KRONDK22
Cvr: 3125 1745