Hovedentreprise

Læg ansvaret ét sted

Hvis vinduerne eller faldstammerne skal skiftes, taget lægges på ny eller der skal opsættes altaner, er det altid nemmest og mest overskueligt for ejendommens ejerforening, hvis ansvaret ligger ét sted. Det ansvar påtager vi os altid gerne hos Moos.

Samarbejdet med ejerforeninger

Vi har prøvet det mange gange før, samarbejdet med store og små ejerforeninger, som mange andre håndværksvirksomheder og entreprenører ofte finder besværlige og tidskrævende.

Hos Moos har vi heldigvis en helt anden mere positiv og proaktiv tilgang til den slags opgaver.

Det har vi, fordi vi ved, at succeskriteriet for at løse enhver opgave for en ejerforening handler om dialog og mest mulig inddragelse af alle de mange ressourcestærke mennesker rundt om i landets mange professionelle ejerforeninger.

Vores udgangspunktet er derfor altid dialog, dialog og atter dialog, hvor vi sammen med ejerforeningen får et overblik over opgavens karakter og omfang. Det giver os det bedste udgangspunkt, når vi bagefter er med til at sammensætte det bedste team af arkitekter, ingeniører og andre relevante fagpersoner.

Det er vores succesfulde opskrift på at få gennemført den slags projekter til den aftalte tid og pris og med mindst mulig gene for ejendommens beboere igennem hele projektforløbet, der ofte strækker sig over længere tid.

Søger du en totalløsning til dit projekt?

Læs vores onlinebrochure

KONTAKT

Bogholderi og Administration
Helle Hovmand
Mail: hho@moos-byggeri.dk
Mobil: 3178 5229
Faktura sendes til:
faktura@moos-byggeri.dk

Bank og cvr
Sparekassen Kronjylland
Regnr.: 6680 / Kontonr.: 0011412297
IBAN-Kontonummer: DK7266800011412297 / BIC-kode: KRONDK22
Cvr: 3125 1745