Fejl og mangeludbedring

Vi står gerne for hele entreprisen

I Moos påtager vi os også gerne de lidt mindre projekter i boligforeningen eller private boliger, når der eksempelvis skal udskiftes gamle badeværelser eller utætte vinduer eller døre – en udskiftning som ofte er en fornuftig økonomisk investering, der kan ses direkte på varmeregningen.

Vi står gerne for hele entreprisen lige fra opmåling, sagsbehandling, godkendelse hos myndighederne og bestilling til den efterfølgende udskiftning og montering af alle vinduer og døre eller indretningen af det nye badeværelse.

Vi vælger aldrig bare den nemmeste løsning, men stiller os altid kritiske over for de produkter og materialer, der findes på markedet på det pågældende tidspunkt. Det gør vi, fordi vi altid stræber efter at finde de bedste materialer til den billigste pris samtidig med, at de harmonerer med ejendommens arkitektoniske stil og udtryk. At bevare og tage mest muligt hensyn til ejendommens æstetik, kvalitetssikre projektet og have en god dialog med alle ejendommens beboere fra start til slut er altid vigtigt for os.

Søger du en totalløsning til dit projekt?

Læs vores onlinebrochure

KONTAKT

Bogholderi og Administration
Helle Hovmand
Mail: hho@moos-byggeri.dk
Mobil: 3178 5229
Faktura sendes til:
faktura@moos-byggeri.dk

Bank og cvr
Sparekassen Kronjylland
Regnr.: 6680 / Kontonr.: 0011412297
IBAN-Kontonummer: DK7266800011412297 / BIC-kode: KRONDK22
Cvr: 3125 1745